Portale społecznościowe

Odwiedź nas na jednym z portali społecznosciowych.


Śniadania w postaci bufetu.

Nasze wędliny szynka, baleron, szynkowa, kiełbasa, sucha kiełbasa, pasztety, smalczyk.
Nasze pieczenie - szynka, łopatka, schab środkowy
Na ciepło jedno z - jajecznica na maśle, omlet, naleśniki
Z nie naszych - ser żółty, ser biały, płatki z mlekiem, pomidor, ogórek świeży, konserwowy i kwaszony.
Chleb specjalnie dla nas pieczony, masło, herbata Dilmah, kawa markowa.

Obiady /w zależności co akurat przygotowaliśmy/.

zupy - rosół, żurek, pomidorowa, ogórkowa, gulaszowa /robione na naszych naturalnych wywarach, bez kostek rosołowych i sztucznych przypraw/.

II danie - schabowy, kotlet z piersi kurczaka z dodatkami lub bez np. zapiekany serem z ananasem, kotlet mielony z czystej łopatki lub szynki, mięso duszone tradycyjnie z cebulą, gulasz po cygańsku /z plackiem ziemniaczanym/, pstrąg smażony w migdałach.

Dodatki - ziemniaki gotowane, ziemniaki zasmażane, frytki, kasza, ogórek konserwowy, ogórek kiszony, sałatka z pomidora, surówki.

Kolacja - podobnie jak śniadanie tylko inne dania na ciepło - kiełbaska swojska z wody lub smażona, pierogi z mięsem z wody lub smażone, leczo.

Powyższe dania nie są dostępne zawsze ze względu na zachowania zasad świeżości podawanych posiłków.

Dania z grilla nie dostępne w okresie zimowym:

swojska karkówka, szaszłyk, kiełbaska, kaszanka, boczek, golonka.